Ioga

Es creu que el ioga va néixer a la Índia fa uns 3.000 o 4.000 anys i alguns l'anomenen "la ciència suprema de la vida". El ioga és una disciplina, un corrent de pensament, una filosofia i una espiritualitat.

ioga-rosa-garriga

La paraula ioga significa unió. Unió amb un mateix i amb l'univers que l'envolta. El Ioga no es un religió, es una ciència. Una ciència que intenta descobrir la vida i el art de viure. El Ioga es viure amb harmonia amb la pròpia existència i amb les lleis de l’univers.

El seu origen queda esborrat pel pas dels segles: d’una banda, s’especula si va néixer a la Índia; de l’altra, sembla que s’han trobat estàtues indoeuropees representant escenes del ioga. Sembla, segons aquestes dades, que es tracta d’una ciència anterior als llibres més antics de la humanitat, els Vedes i, en un principi, la seva transmissió era oral fins que Patanjali el va sistematitzar, publicant i corregint les tradicions doctrinàries i tècniques del Ioga. Gràcies a ell, el Ioga, que era de tradició mística, es va convertir en un “sistema de filosofia”, tal como el coneixem ara.

El Ioga aporta:

· Beneficis físics.
· Beneficis psíquics.
· Beneficis emocionals.

EL NOSTRE CENTRE T’OFEREIX :

IOGA TERAPÈUTIC INTEGRAL - IOGA PER EMBARASSADES - IOGA PER MARES I NADONS.

Les classes són impartides per Dúnia Torné Labalsa.

Dúnia Torné Labalsa

Professora de Ioga del Centre Rosa Garriga. Centre de Quiromassatge i Teràpies Naturals (Mataró)

Especialitzada en l' aplicació de les tècniques i la filosofia iòguiques com a mètodes terapèutics i el ioga per l' embaràs i el post part. Professora de ioga i meditació per a adults, nens i gent gran. Formada en: ioga integral, hatha ioga, kundalini, i ioga per l' embaràs i el post part.

Més informació: www.duniaioga.com