Kinesiologia/Nutricosmètica

El meu nom és SERGI PACAREU FLOTATS. Sóc llicenciat en Ciències Químiques i Naturòpata. Format en Kinesiologia Touch for Health nivells 1,2,3,4 . També format en Kinesiologia emocional i en kinesiologia holística del SER i Neurokinesiologia.

Estic format en aromateràpia i cosmètica natural . He creat juntament amb el meu pare una línia de cosmètica natural que s´anomena Espígol on cap dels seus productes conté ingredients perjudicials per la nostra salut.

La kinesiologia és l´eina que m´ajuda a viatjar a l´interior de les persones ja sigui a nivell emocional, estructural, bioquímic o energètic i a partir d´aquí buscar els millors ajustos per cada moment.

Sóc un apassionat d´aquesta tècnica tant potent i m’agrada acompanyar i ajudar a les persones a fer-se càrrec de la seva pròpia salut.

Ofereixo també un servei de nutricosmètica en el qual relacionem l´alimentació amb la cura de la nostra pell. Aconsello a partir del tipus de pell de cada persona com l’hem de cuidar, com ens hem de nutrir i alimentar i quins productes cal aplicar en la nostra rutina fora dels químics contaminants que estan tant presents a la nostra societat.

 

En què més et puc ajudar?

Dolors generals, puntuals o localitzats

Ansietat i estrès

Baixa autoestima

Preocupacions

Sensibilitats i al·lèrgies

Insomni

Desequilibris corporals en general

Alliberament de la tensió emocional

Objectius de feina, família , fills, escola etc

Creixement personal

Creences limitants

Patrons de comportament erronis

Transgeneracional

Biodescodificació

Regressions

Salut preventiva

Escaner personal a nivell bioquímic (vitamines, oligoelements, enzims, càndides, paràsits, metalls pesats, radicals lliures, etc)

 

Què és la kine?

 

Es tracta d’una tècnica holística en tan que abasta tots els aspectes de l’ésser humà: l’estructura del cos, la ment amb el seus pensaments i el seu sistema de creences, la química, la part afectivoemocional, els sistemes d’energia, i el que és més important, les interrelacions entre tots aquests àmbits, ja que la persona és la suma de tots alhora, és un feedback constant cos – ment.

La Kinesiologia és la ciència del moviment , el qual es manifesta gràcies a les accions dels músculs .

Per obtenir informació de si tenim alguna alteració o desequilibri es fan una sèrie de tests als músculs , que respondran debilitant quan hi ha alguna situació d’estrès que els estigui inhibint , pot ser a nivell conscient o subconscient . Busquem amb el test informació dels músculs , així com d’òrgans , meridians d’acupuntura , emocions … i també podem testar l’ edat en què es va originar l’estrès que provoca el desequilibri . Tot això amb la finalitat d’alliberar aquests desequilibris i recuperar l’estat de salut desitjat en tots els nivells , físic , emocional , químic i energètic .

Un cop sabem on hi ha el bloqueig, busquem la manera de equilibrar i apliquem la tècnica més adequada en cada situació . El que volem aconseguir és que la mateixa persona s’adapti un nou patró energètic i de funcionalitat física i emocional i sigui capaç d’ autosanarse, i d’aconseguir els objectius que es planteja en la seva vida .