Ònia

Ònia Gàllego Sinol

Formada en formacions homologades, Humanitats i Educació social, i formacions no homologades en el nostre país, Terapeuta floral en essències florals de Dr. Bach (ISMET, Institut Superior de Medicina Tradicional) , Orquídies Amazones (Andrea Korte), Essències Triunidad i Mètode Unitat Essencial (amb Carmen Ramanelli). PNL(avalat per AEPNL), Auriculoteràpia (ISMET) i Kinesiologia per la salut i Emocional (amb Àngels Xena).

Més de 12 anys de trajectòria.

Aprendre a equilibrar el nostre cos a nivell emocional i energètic és l’objectiu principal del procés d’acompanyament. Aprendre a descobrir qui ets, què vols i cap on vols dirigir tot el que et fa ser autèntic, adquirir nous recursos de gestió emocional, per donar coherència al teu rumb i a motivar-te en el teu present.

Les essències florals de Bach desperten el teu sistema a vibrar, faciliten l’aprenentatge de nous recursos per portar a terme els teus objectius personals, vitals i així millorar la teva qualitat de vida. Les essències del sistema Triunidad treballen a un nivell més profund, elevat i energètic corregint patrons en la memòria cel·lular.

A qui pot interessar:

En casos de insomni, falta d’objectius, estrés intens, dificultat en mantenir l’ànim i la motivació, pèrdua d’energia alhora de concentrar-se, en casos de pèrdua de feina, de parella.

Per a totes aquelles persones que estan compromeses amb el seu creixement personal i ara necessiten sentir-se acompanyades amb tècniques i mètodes que ajudin a gestionar les causes del seu malestar o estancament.

En llibre publicat: Paseo por lo invisible.

https://editorialcirculorojo.com/paseo-por-lo-invisible/

https://www.casadellibro.com/ebook-paseo-por-lo-invisible-ebook/9788413500157/11241026

https://www.amazon.es/Paseo-por-invisible-%C3%92nia-G%C3%A1llego/dp/841338706X

https://www.agapea.com/libros/Paseo-por-lo-invisible-Ebook–EB9788413500157-i.htm

Informa’t trucant al 606598055 o envia un mail a biodialecticafloral@gmail.com