Teràpia Gestalt

La Teràpia Gestalt és una teràpia humanista que es recolza en la capacitat que té l'èsser humà d'autorrealitzar-se.

És un sistema terapèutic totalment experiencial, desenvolupat per un deixeble de FREUD anomenat FRITZ PERLS.

La terapia Gestalt s'enfoca més en els processos que en els continguts. Posa èmfasi sobre el que està succeint, s'està pensat i sentit en el moment.
Consisteix en una terapia de contacte amb les emocions, amb l'aquí i l'ara sense tanta interferència de les respostes fixades del passat.

En aquesta teràpia, el pacient és qui ha de "autocurarse", el terapeuta només li guia i li ajuda perquè ho aconsegueixi, fent més aviat una funció d'observador extern i no tant de "el que guareix".

En les sessions de terapia, la persona, en col·laboració amb el terapeuta, treballa els seus problemes vivint i expressant de manera oberta les seves necessitats, sentiments i emocions. Gràcies a aquest procés de consciència es pot anar reconeixent i acceptant tal com és, retrobant-se ella mateixa i abandonant les disfresses que s'ha anat posant, al llarg de la seva vida, per intentar que els altres la vegin de la manera que ella volia ser.

La teràpia Gestalt és efectiva pel tractament de fòbies, estrès, pors, depressions, angoixes i obsessions en adults i adolescents. També és indicada per a les persones que busquen el seu creixement personal, en especial, si estan en situacions de crisi laboral, social, familiar o personal.

Contacte:
Adela Moragas
Terapeuta Gestalt Familiar Sistèmica
654 496 121